Tämä sähköinen hakemuslomake ei ole sitova. Hakemus on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat jättää tietonsa tietyn vuokrattavana olevan asunnon hakuprosessia varten. Lähettäessänne tämän hakemuslomakkeen saatte myös kopion omaan sähköpostiosoitteeseenne. Lähettäessäni tämän asuntohakemuksen vakuutan kuitenkin tiedot oikeiksi sekä valtuutan Oy N&N Locus Ab LKV:n tarkistamaan luottotietoni Asiakastieto Oy:stä henkilötunnuksen perusteella ja luovuttamaan hakemuksessa mainittuja henkilöitä ja asunnon hakua koskevia tietoja eteenpäin vuokranantajille. Tutustun osoitteessa gdpr.locus.fi (pdf-tiedosto) siihen, kuinka Oy N&N Locus Ab LKV tarkemmin käsittelee henkilötietojani. Henkilötietojen käsittelyssä noudatetaan mm. henkilötietolakia (523/1999), yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR)  (EU) 2016/679 ja tietosuojadirektiiviä (EU) 2016/680 sekä vuokravälitystä koskevaa lainsäädäntöä (1075/2000).

Mikäli olette kiinnostunut jostain meidän vuokra-asunnostamme tai myynti-asunnostamme, mutta ette ole vielä sitä nähneet, ottakaa yhteyttä niin järjestämme näytön.

Säästääksenne aikaa itse asuntonäytössä kannattaa tulostaa, täyttää ja ottaa mukaan tämä PDF-version hakemuslomakkeestamme.

Avaa hakemuslomake1
2
1
/
2
 * Pakollinen kenttä
 ** Henkilötunnus tarvitaan luottotietojen tarkistamista varten
Hakemuksen voi lähettää myös vapaamuotoisena suoraan sähköpostiosoitteeseen hakemus@locus.fi